Ring til os på: 54706616

Vi er et af Danmarks billigste værksteder - Ring på 54 70 66 16

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 54706616. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kelds Dækservice

Fabriksvej 10-11, 4990 Sakskøbing
+45 54706616
kelddaek@live.dk

Kelds Dækservice

Fabriksvej 10-11, 4990 Sakskøbing
+45 54706616
kelddaek@live.dk

Første uge efter ferien er overstået, og sikken start 😁👍🏻🚗
1. Aflevering af Audi A3 Sportsback 2,0 TDI fra 2015, stort tillykke til Finn med den fine Audi 😊
2. Aflevering af Renault Megane 1,5 DCI fra 2013, stort tillykke til Mikkel med bilen 😊
3. Aflevering af Volkswagen Golf Sportsvan 1,4 TSI fra 2014, stort tillykke til Torben med den nye bil 😊
4. Montering af anhængertræk på VW Golf Sportsvan.
5. Montering af Miltek udstødning på Mini Cooper S
6. Eftersyn og nye bremser på alle 3 solgte biler👍🏻

Husk der er åbent i salgsafd. i dag til kl.14👌🏻
... See moreSee less

Vis på Facebook

Uge 29 er overstået og det betyder 2 ugers ferie 👍🏻😁🌞 Vi holder lukket i uge 30 & 31.
Det har været en vanvittig travl uge, og her er lille udpluk.
1. Aflevering af VW Polo 1,2 TSI fra 2012 kun kørt 53.000 km 👍🏻 tillykke til Laura med den fine Polo
2. Aflevering af en super velholdt Mercedes B180 fra 2014, kørt 97.000 👌🏻 stort tillykke til Henrik
3. Opel Astra fra 2016, kørt 49.000 km, nåede aldrig og komme i salgsrækken, blev solgt til Opel i Hillerød.
4. Kobling og svinghjul skiftet på VW Caravelle
5. Eftersyn på Audi A6 Allroad
6. Tømning af brændstoftank på Kia Venga, samt nyt brændstoffilter
7. Reparation af lille bagskade på VW Polo
8. Salg af 20” Pirelli til Mercedes ML420
9. OBS!!! FERIELUKKET I UGE 30 - 31.
Vi er tilbage igen den 3/8-20
God sommer 😁🌞👌🏻🚗💯✔️
... See moreSee less

Vis på Facebook

Rigtig god og velfortjent ferie til jer alle sammen😍

3 weeks ago   ·  1
Avatar

God ferie 🌼😎

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Vis på Facebook






Brugte biler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Dæk & fælge

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Vi er et af Danmarks billigste værksteder

Leder du efter en god betjening, gode priser og god kvalitet? Så er det hos Kelds Dækservice og MS Autoteknik.

Med over 20 års erfaring indenfor autoreparationer, eftersyn, dæk og fælge tilbyder vi den bedste service til både dig og din bil.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud? Så ring til os på 40 71 66 16.

- og husk, det koster ikke noget at spørge.