Ring til os på: 54706616

Vi er et af Danmarks billigste værksteder - Ring på 54 70 66 16

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 54706616. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kelds Dækservice

Fabriksvej 10-11, 4990 Sakskøbing
+45 54706616
kelddaek@live.dk

Kelds Dækservice

Fabriksvej 10-11, 4990 Sakskøbing
+45 54706616
kelddaek@live.dk

Uge 27 overstået 👍🏻 der er været fart på 🏎

HUSK der er 2 uger til vi holder sommerferie (uge 30-31)

Ugens udpluk:

1. Aflevering af Audi A4 Avant S-Line 2,0 TDI 150HK aut. fra 2015 👌🏻 stort tillykke til Per fra Vojens. 
2. Aflevering af Volkswagen Golf 1,4 Highline TSI 122HK fra 2013 👌🏻 stort tillykke til Peter fra Haslev
3. Eftersyn inkl. skift af bremser for og bag på VW Golf
4. Montering af et fint komplet sæt 15” alufælge med Bridgestone Driveguard dæk på Toyota Yaris
5. Reparation af skærmkanter på en ældre Hyundai Matrix
6. Skift af komplet forbro inkl. bærearme på Hyundai Matrix
7. Reparation af front skade på Volkswagen Jetta
8. Skift af tandrem og vandpumpe på Audi A4
9. Eftersyn inkl. skift af bremser for på Peugeot 207

God Weekend

HUSK !!! Vi holder åbent i vores salgsudstilling i morgen fra 11-14😁 så kom forbi til en bilsnak 👍🏻
... See moreSee less

Vis på Facebook

En meget varm uge 26 er slut 😁 eller næsten slut, vi har lige to fremvisninger i morgen 👍🏻
Udpluk af ugens opgaver:
1. Front skade på Renault inkl. rep. af Aircondition
2. Eftersyn og skift af bremser bag på Audi Q7
3. Vi fik flyttet vores containere fra Fabriksvej 11
4. Front skade på Kia Ceed
5. Udsigt over Fabriksvej 11
6. Reparation af bremser på Renault Megane
God Weekend 👌🏻💯😊
... See moreSee less

Vis på Facebook





Brugte biler

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Dæk & fælge

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Vi er et af Danmarks billigste værksteder

Leder du efter en god betjening, gode priser og god kvalitet? Så er det hos Kelds Dækservice og MS Autoteknik.

Med over 20 års erfaring indenfor autoreparationer, eftersyn, dæk og fælge tilbyder vi den bedste service til både dig og din bil.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud? Så ring til os på 40 71 66 16.

- og husk, det koster ikke noget at spørge.