Ring til os på: 54706616

Kontakt os på tlf. 2065 6526

Få et uforpligtende tilbud

Skriv dit nummer her og vi vil ringe dig op!

1) Brugerbetingelser
Lejeperioden udgør 23½ time og strækker sig fra 9.00 til 8.30 næste dag.

Der er 200 km. pr. døgn / 400 km. Pr. weekend / 1000 km  Pr. Uge / 3000 km Pr. Måned. Der betales 2,25 kr. pr. ekstra km incl. moms for VAREVOGNE og 1,25 kr. for PERSONBILER.
Kun ved særlig påtegning på kontrakten må bilen førers eller bringes uden for landets grænser.
Lejekontrakten skal altid opbevares i bilen, når denne er i brug.
Eventuelle reklamer på bilen må ikke fjernes, tildækkes eller på anden måde skjules. Parkeringsafgifter og færdselsøder betales af lejer.
I tilfælde af motorstop eller andre tekniske problemer kontaktes udlejer på TLF. +45 40 71 66 16
Afleveringsstedet er identisk med afhentningsstedet. Fabriksvej 11 4990 Sakskøbing.
Ved afhentning skal fremvises gyldigt kørerkort for lejer/fører Kørertøjet afleveres i rengjort stand og med fuld tank af brændstof som ved levering.


1) Misligholdelse
I tilfælde af lejers misligholdelse af nærværende lejekontrakt kan udlejer udøve sædvanlige misligholdelsesbeføjelser efter dansk rets almindelige regler herom herunder hæve kontrakten, foretage modregning og kræve erstatning jf. 7).
Ved forsinket aflevering betales et gebyr på 100 kr. og 100 kr. pr. påbegyndt time. Ved aflevering i urengjort stand og med mangelfuld optankning opkræves et gebyr på 100 kr. samt betaling for rengøringen/tankning af køretøjet (gebyret fratrækkes i det indbetalte depositum.
Udlejer har ret til evt. med fogderettens og politiets hjælp at foranledige tilbagetagelse af køretøjet ved konstateret misbrug i lejeperioden. Lejer vil ikke kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende i tilfælde af udlejers retmæssige tilbagetagelse. Lejer kan endvidere ikke gøre misligholdelsebeføjelser gældende i tilfælde af force majeure.
Ved betalingsudeblivelse overdrages udlejers tilgodehavende til inkasso ved udlejers advokat.


3) Betalingsbetingelser
Forudbetaling af lejebeløb og depositum finder sted ved køretøjets afhentning. Betaling sker kontant eller med dankort. Den oplyste pris inkluder gældende kilometer, forsikring og moms. Depositum udgør 1500 kr.
Ved afbestilling af enhver booking senere end én uge før lejeperiodens påbegyndelse, betales én dags fuld leje. ved afbestilling af enhver form for booking samme dag som lejeperiodens påbegyndelse betales én dags fuld leje samt et gebyr på 250 kr. Ved ændring af booking betales et gebyr på 50 kr.


4) Forsikringsforhold
Køretøjet er ansvars og kaskoforsikret. Lejer kan kun opnå erstatning fra forsikringsseskabet i det omfang forsikringsselskabet anderkender sit erstatningsansvar.
Forsikringsdækningen omfatter KUN de personer lejekontrakten omfatter. Såfremt tredjemand har været fører af bilen gælder ingen forsikringsdækning i skadestilfælde og lejer og evt. medlejer/e hæfter solidarisk.
Ved skadestilfælde udfærdiges fyldig og oplysende skadesrapport af lejer, med påtegning om skyldsspørgsmålet. Skadesrapporten underskrives af de i uheldet implicerede.
Lejer er ansvarlig for enhver skade på køretøjet, hvis ikke der optages politirapport i tilfælde af ulykke.


5) Selvrisiko
Lejer og evt. medlejer/e hæfter solidarisk for selvrisikoen på 5.000 kr. for enhver skade på det lejede. Beløbet 5.000 kr. indbetales straks på kontoret.
Modregning af det indbetalte vil ske så snart skadens omfang er opgjort af forsikringsselskabet. Dette gælder hvad enten skaden kan tilegnes lejer og eller medlejer/e eller tredjemand.
Hæftelsen omfatter enhver anden aktivering af selvrisikoen, f.eks. skade på andre køretøjer, trafikanter, tyveri, anden overlast m.v.
Udlejers tilbageholdret og modregning i det indbetalte depositum gælder indtil ethvert spørgsmål omkring hæftelse for selvrisiko er afgjort, herunder forsikringsselskabets afgørelse af skyldspørgsmål.


6) Depositum
Depositum tilbageholdes i 3 bankdage efter køretøjets aflevering, og udbetaling finder sted på kontoret. Hvis depositum skal tilbagebetales via konto skal dette oplyses ved afhentning af bilen. Der opkræves et gebyr på 25 kr.
Ved enhver skade på det lejede uanset årsag er udlejer berettiget til at fortage tilbageholdret i det indbetalte depositum
Udlejer kan endvidere berettiget til at foretage modregning i det indbetalte depositum i forbindelse med beskadigelser, opkrævning af gebyrer m.v., jf. i øvrigt litra 2 og 3.


7) Erstatning
Lejer er ansvarlig for skader m.v. efter almindelige erstatningsretlige regler, jf. Færdsels og Erstatningsansvarsloven. I forholdet mellem lejer og udlejer har udlejer tilbageholdsret i det indbetalte depositum indtil en endelig ansvarsplacering er fastlagt, jf især Færdselslovens § 104 og § 108.
Lejer er endvidere ansvarlig for udlejers avance og driftstab, herunder afsavnserstatning. Det bemærkes at lejer er indforstået med, udlejer ikke er ansvarlig for evt. tab, som lejer måtte få som følge af forsinkelse opstået pga. stop.


8) Lovgrundlag og lovvalg
Lovgrundlaget for nærværende lejekontrakt er Færdselsloven og dansk rets almindelig lejelovgivning. Enhver tvist i forbindelse med nærværende kontrakt afgøres efter dansk ret ved udlejers værneting.


9) Betaling
Der kan betales kontant eller med Dankort.......

Super lækker Volkswagen Golf VII 1,4 TSI fra 2017 klar til aflevering i eftermiddag 😁👍🏻
Kunden ønskede en nyere Golf med en specifik udstyrs liste, så det skaffede vi naturligvis 👌🏻
#superfinbil #vivilhavetilfredsekunder
... See moreSee less

Vis på Facebook

2 days ago
Avatar

Vis på Facebook

KONKURRENCE !!!
Vind 2 billetter til Kvinde, kend din bil d. 29. august 2019 kl. 17.00 - 21.30 på køreteknisk anlæg i Maribo.

Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil dele oplevelsen med, så deltager du i lodtrækningen om 2 billetter til Kvinde, kend din bil.
Vinderen udtrækkes d. 22. august 2019 og får direkte besked.

Bliv ekspert i din egen bil
Lær at tjekke olie, måle dæktryk, tjekke dækmønster og meget mere. Få masser af gode tips og tricks, du kan bruge i dagligdagen. Lær at navigere
bedst muligt i farlige situationer og prøv dine færdigheder på lukket og sikker bane. Der vil være god mad og en lækker goodiebag til alle.

Billetterne har en værdi af kr. 199,- pr. stk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Når du deltager giver du os samtidig lov til, at deltage dig direkte via facebook, hvis du har vundet.
... See moreSee less

Vis på Facebook

Tidligere kommentarer

Tillykke til Tina Nielsen og Anne Jørgensen der er de heldige vindere 😊 PB er sendt

1 day ago   ·  2
Avatar

Caroline Paasch var det ikke noget at tage vores kære mor med til 😎

2 weeks ago
Avatar

Det ville være super og vinde med Julie Michelle Nielsen 👏🤗

2 weeks ago

1 reply

Avatar

Maria Berner & Henriette Medom Marqvorsen, jeg skal nok komme og sige hep😁🤞🏼🙈

2 weeks ago

1 reply

Avatar

Det ville jeg gerne vinde og dele med Signe Marie Kaas Hansen😊😊

2 weeks ago   ·  2
Avatar

Gitte Frost Kruse og jeg🚗🚕💨🔧🧯⛔🧐🤞

2 weeks ago   ·  1

1 reply

Avatar

Franziska Sisse Kagelmann.. Der er også goodiebags 😀

2 weeks ago

1 reply

Avatar

Det ville lige være noget for mig og Hanne V Laursen 😅😍🏎

2 weeks ago   ·  1
Avatar

Det vil min mand elske, at Jeg vinder😄😅 Deles med Randi Nissum

2 weeks ago
Avatar

Gitte Frost Kruse og Berit Ramsdahl det ville være Nice hvis de kunne oliepinden😂😂

2 weeks ago

1 reply

Avatar

Frederikke 🙃

2 weeks ago   ·  1
Avatar

Kristina Dalgaard Margrethe Rasmussen

2 weeks ago   ·  1

1 reply

Avatar

Til Birgit Mortensen og jeg😁👌🙏

2 weeks ago
Avatar

Til Katja og jeg🤯🤗🤩

2 weeks ago
Avatar

Vis på Facebook
Brugte biler

Vi har et stort udvalg af brugte biler

Læs mere

Dæk og fælge

Vi har mange typer dæk og fælge at vælge mellem

Læs mere

Kontakt

Brug for hjælp? Tryk her for at kontakte os

Kontakt os